Diabetes Mellitus type 2

Je hoort steeds vaker dat onderzoeken uitwijzen dat een leefstijl verandering heel positief is voor mensen met diabetes type 2 en dat het zelfs kan leiden tot minder medicatie of in sommige gevallen zelfs geen medicatie meer. (Dit is afhankelijk van de medicatie die je gebruikt en gaat altijd in overleg met je arts). Het houdt ook in dat andere waarden zoals verhoogd cholesterol, visceraal vet (vet rondom je organen) en gewicht zullen gaan verbeteren. In de westerse cultuur zijn wij gewend aan het eten van veel koolhydraten die ons insulineresistent, diabeet en moe maken.
Ben jij op zoek naar een leefstijl die jou gezond en gelukkig maakt? Maak dan vandaag nog een afspraak en leer hoe je kan werken aan jou gezonde leefstijl. Ik leer je alles over gezond eten, hoe je etiketten moet lezen, waar je de juiste producten vindt in de supermarkt en leer je vooral betere keuzes maken. Dit zal ervoor zorgen dat jij je stukken beter voelt. Je krijgt meer energie, bent minder moe en voelt je lekkerder in je vel door een gezondere leefstijl. Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis belsessie en hoor wat ik voor jou kan betekenen.

Schijf je in voor de nieuwsbrief!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang leuke tips en weetjes voor een fit en fantastisch leven.
Dit e-mail adres zal alleen gebruikt worden door fit en fantastisch.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *