happy new year
,

Start 2019 gezond!

Heb jij last van lichamelijke en/of hormonale klachten zoals bijvoorbeeld overgangsklachten, menstruatieklachten, verandering in de vetopslag, darmproblemen, gewrichtspijn, hoofdpijn, stemmingswisselingen of andere klachten waar je vanaf wil? Start 2019 dan gezond! Om je een handje te helpen heb ik in de maand januari vrijblijvende inloop ochtendjes gepland staan. Loop gerust eens binnen voor vragen over jouw gezondheid of wat ik voor jou zou kunnen betekenen. Ook ga ik weer beginnen met een ‘morgen begin ik echt’ groepstraject zodat jij onder begeleiding het nieuwe jaar gezond kunt starten. Je leert de basisstappen voor een gezonde leefstijl, ontvangt een receptenbundel en kunt een maand lang al je vragen aan mij stellen. Voordelen van een gezonde leefstijl zijn: meer energie, klachtenvermindering en gewichtsverlies. Meer informatie kun je vinden in mijn agenda en voor vragen kun je natuurlijk altijd contact met mij opnemen.
Ook is het in 2019 mogelijk de behandeling geheel of gedeeltelijk terug te krijgen van je zorgverzekering. Dit is afhankelijk van de zorgverzekering waarbij je bent aangesloten. Om hiervoor in aanmerking te komen is het belangrijk dat je alternatieve zorg in je pakket hebt zitten. Heb je nog vragen? Mail mij gerust.

Schijf je in voor de nieuwsbrief!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang leuke tips en weetjes voor een fit en fantastisch leven.
Dit e-mail adres zal alleen gebruikt worden door fit en fantastisch.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *