chocomousse

Heerlijke chocolademousse

Een heerlijke chocolademousse waarmee je de dag mag beginnen, wie wil dat nu niet? Deze voedzame chocolademousse is niet alleen lekker als ontbijt maar ook prima als tussendoortje of in de zomer als chocoladeijsje. Bewaar dit recept dus goed.

Cacao kan je gezondheid op verschillende manieren verbeteren het heeft een gunstig effect op je bloedsuikerspiegel en nachtrust. Ook heeft cacao een positieve invloed op de aanmaak van hormonen ne transmitters die je goed laten voelen. Let op dat je ongezoete en rauwe (onbewerkte) cacao gebruikt.

Download hier het recept

Schijf je in voor de nieuwsbrief!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang leuke tips en weetjes voor een fit en fantastisch leven.
Dit e-mail adres zal alleen gebruikt worden door fit en fantastisch.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *