Sanne running

Graag zou ik je eens uit willen leggen wat er nou zo belangrijk is aan bewegen. Uit ervaring kan ik zeggen dat als mensen weten waarom ze iets doen, ze zich er toch makkelijker toe kunnen zetten, dus haal er je voordeel uit.

Naast onze bloedbaan, die ons lichaam voorziet van onder andere voedingstoffen en hormonen, ligt je lymfevatenstelsel. Je lymfe kun je ook wel zien als je persoonlijke lichamelijke afvalstoffendienst, het drijft afvalstoffen af. Om afval- stoffen af te kunnen drijven, hebben we beweging nodig. Daar waar je hart ervoor zorgt

dat het bloed je lichaam rondpompt, is je lymfe afhankelijk van beweging. Eigenlijk kun je dus zeggen dat als jij gaat bewegen jouw afvalstoffendienst de kans krijgt om het vuil op te halen en af te voeren. Daarom is het goed om elke dag lekker in beweging te zijn. Lukt het je een keer wat minder is er natuurlijk niet meteen een probleem, maar bij een langere periode van weinig tot niet bewegen kunnen afvalstoffen zich ophopen en zorgen voor problemen. Wil jij weten waar voor jou winst te behalen valt? Maak dan gerust eens een afspraak.

Schijf je in voor de nieuwsbrief!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang leuke tips en weetjes voor een fit en fantastisch leven.
Dit e-mail adres zal alleen gebruikt worden door fit en fantastisch.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *