Fitte vrouw

Steeds meer mensen zijn chronisch ziek, hebben gezondheidsklachten en/of voelen zich moe. Vaak wordt er bij ‘vage’ klachten zoals haaruitval, broze nagels en vermoeidheid gedacht: Ach, het gaat wel weer over. Toch zie ik in mijn praktijk regelmatig mensen waarbij deze klachten juist aan het begin staan van de klachten waarmee ze uiteindelijk bij mij komen. Ook zie ik dat klachten vaak ontstaan tijdens of na een hormonale verandering.
Door een overzicht van alle klachten te maken ga ik op zoek naar de bron van de klachten, zodat ik een plan kan opstellen. Vervolgens gaan we samen aan de slag om een gezonde balans te creëren. De klachten pakken we aan door veranderingen in leefstijl, toepasbare stappen op het gebied van voeding, beweging, bewustwording en stressreductie. Het is niet de bedoeling dat ik een dieet of leefwijze opleg. Belangrijker is dat je inzichten krijgt waardoor je zelfbewuste stappen kan gaan maken op de manier die bij jou past. Aanpassingen die je kunt volhouden, zodat je mij op ten duur niet meer nodig hebt. Weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust eens contact op.

Schijf je in voor de nieuwsbrief!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang leuke tips en weetjes voor een fit en fantastisch leven.
Dit e-mail adres zal alleen gebruikt worden door fit en fantastisch.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *