Wist jij dat steeds meer mensen chronisch ziek zijn en op steeds jongere leeftijd. Dat is best zorgelijk. Ook zijn er veel mensen die een pilletje of 3 per dag wegwerken, met de daarbij behorende bijwerkingen. Dat kan ook anders als je het mij vraagt. Het wordt tijd om het heft in eigen handen te nemen en te gaan zorgen voor jezelf. Let eens op wat je eet en hoe vaak je iets eet. Of loop eens een extra rondje, parkeer je auto niet voor de deur van je werk maar loop het laatste stukje of pak te fiets als je niet te ver van je werk vandaan woont. Plan eens een keertje helemaal niets, zet je telefoon een aantal uurtjes uit en geniet eens van de rust. Want ook de telefoon en dan vooral de bijhorende social media is een grote prikkel voor ons stress level en dus ons lichaam. Klinkt best logisch toch? Als je het zo leest, tocht lukt het veel mensen niet. Pas als ze serieuze klachten hebben trekken ze aan de bel. Maar het kan ook eerder. Kan jij wel wat hulp gebruiken bel me dan eens voor een advies.

Schijf je in voor de nieuwsbrief!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang leuke tips en weetjes voor een fit en fantastisch leven.
Dit e-mail adres zal alleen gebruikt worden door fit en fantastisch.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *