chocomousse

Hoe lastig het soms ook omdat eten nou eenmaal ook een sociaal aspect heeft mag je soms ook best eens voor jezelf kiezen en bewuste keuzes maken. Je hoeft niet al die kerstkransjes en pepernoten die je onder je neus krijgt gedachteloos op te eten. Je mag best eens afslaan of er voor kiezen alleen op een bewuste dag te eten omdat dat jouw gezondheid ten goede komt. Heerlijk als toetje maar met deze gezonde vetten ook een prima ontbijt. Wil jij gezonder leven en minder gezondheidsklachten neem dan gerust eens contact op en hoor wat ik jou te bieden heb.

Download hier het recept.

Schijf je in voor de nieuwsbrief!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang leuke tips en weetjes voor een fit en fantastisch leven.
Dit e-mail adres zal alleen gebruikt worden door fit en fantastisch.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *