meer energie

Het nieuwe jaar komt eraan, tijd voor goede voornemens en meer energie! En vooral tijd om eens echt aan de slag te gaan met je goede voornemens en je gezondheid. Want hoe vaak zijn jou voornemens op de plank komen te liggen onder een dikke laag stof? Terwijl je gezondheid elk jaar minder werd, tijd voor actie! Kun jij je bed niet meer uit, ben je prikkelbaar, heb je veel of juist geen eetlust en last van lichamelijke klachten als hoofdpijn, spierkrampen, hartkloppingen, slapeloosheid maag en darmklachten en/of ben je vatbaarder voor ziektes en infecties. En wil je dit jaar weer in je energie komen?
Wellicht kan ik je helpen, door je inzicht te geven in jouw gezondheid en een persoonlijk plan met je op te stellen. Daarnaast geef ik je stapsgewijze adviezen op het gebied van voeding, suppletie en leefstijl. Dus wil jij serieus aan de slag en kun je iemand gebruiken die overzicht creëert in jouw doelen en je haalbare doelen stelt neem dan gerust eens contact op. Of kom naar een van mijn inloop uurtjes, doe mee met een groepsevent of kom naar een lezingen. Voor meer informatie kijk op fitenfantastisch.nl/agenda of bel.

Schijf je in voor de nieuwsbrief!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang leuke tips en weetjes voor een fit en fantastisch leven.
Dit e-mail adres zal alleen gebruikt worden door fit en fantastisch.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *