fijne kerst

Weken zijn we er druk mee. Wat komt er op tafel tijdens de kerstdagen en oud en nieuw. Deze dagen staan in het teken van familie, gezelligheid en eten… Veel eten. Of je dat ook daadwerkelijk gaat doen laat ik aan jou over. Maar als je het gaat doen probeer dan eens bewust te voelen wat er lichamelijk met je gebeurt. Of je je energiek voelt of juist heel moe. We zijn ons namelijk niet altijd bewust van het effect van eten op ons lichaam. Voeding is de brandstof voor ons lichaam maar geven we het wel de juiste brandstof? De gene die weet of voelt of de brandstof die jij je lichaam geeft goed is, ben je zelf. Helaas kan ik dat niet voor jou bepalen. Wat ik wel kan doen is je helpen in je zoektocht naar een gezonder leefstijl. Of je nu meer energie wil, van je buikklachten af wil of gewoon wat gezonder leven. Ik kan je helpen door je goede voornemens mee in kaart te brengen, inzicht te geven in je gezondheid en je stapsgewijze adviezen bieden waarmee jij aan de slag kunt om successen te behalen. Dus wil jij het jaar alles uit je goede voornemens halen en gun jij jezelf een gezond en energiek jaar? Wacht dan niet langer en stuur me vast een mail. Dan neem ik in het nieuwe jaar contact met je op zodat we zo snel mogelijk aan de slag kunnen.
En voor nu vooral geniet van alle gezelligheid en eet met je volle verstand!

Schijf je in voor de nieuwsbrief!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang leuke tips en weetjes voor een fit en fantastisch leven.
Dit e-mail adres zal alleen gebruikt worden door fit en fantastisch.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *