havermout

Wil jij het nieuwe jaar gezond beginnen maar gaat het bij jou vaak ‘s middags om 4uur al mis omdat je dan onwijze trek krijgt en begint te snaaien? Dan is de kans groot dat je de dag niet helemaal goed gestart bent. Misschien heb je tijdens het ontbijt of de lunch niet genoeg gegeten of waren je maaltijden niet voedzaam genoeg, heb je te veel koolhydraten op of neem je de voedingsstoffen niet voldoende op. Ook is het belangrijk om je bewust te worden van het feit of je wel echt honger hebt en bewuster te gaan eten om je bloedsuikerspiegel constanter te houden. Begin de dag met een bordje havermout misschien helpt dit je om langer verzadigd te blijven. Er zijn veel verschillende variaties mogelijk om de havermoutpap helemaal naar jouw smaak te maken, dus experimenteer er lekker op los.

Download hier het recept.

Kun jij wel wat hulp gebruiken neem gerust eens contact op.

Schijf je in voor de nieuwsbrief!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang leuke tips en weetjes voor een fit en fantastisch leven.
Dit e-mail adres zal alleen gebruikt worden door fit en fantastisch.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *