Als orthomoleculair therapeut ga ik uit van het zelf genezend vermogen van het lichaam. Oftewel, door het lichaam op de juiste manier te ondersteunen in zowel voeding, beweging, ontspanning en het extra aanvullen van voedingsstoffen, helpen we het lichaam om zelf veel klachten op te lossen.

 • Intakegesprek
  €90
  60-90 minuten

Voorafgaand aan de eerste afspraak vul je het intakeformulier in en een of meerdere vragenlijsten. Daarnaast houd je een voedseldagboek bij van een week. Hierin vermeld je hoeveel en wanneer je eet en drinkt, hoeveel je beweegt en hoe je je daarbij voelt.

Tijdens ons eerste gesprek bespreken we de vragenlijsten, je voedingsgewoonten en brengen we je gezondheid en hulpvraag in kaart. Aan de hand van jouw antwoorden, heb ik een goed inzicht in je klachten zodat ik een behandelplan voor je kan opstellen.

Aanvullend op het intake gesprek is het mogelijk een EMB-bloedtest te laten afnemen. Met deze bloedtest kunnen we mogelijke voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen die ten grondslag liggen aan de klachten inzichtelijk krijgen.

Eventueel overleg ik met je om aanvullend lab-onderzoek te laten doen doormiddel (bloed of urine) testen. Meten is immers weten. Tekorten en hormonale en metabole verstoringen kunnen zo aan het licht komen en kan het advies nog gerichter gegeven worden.

Intakegesprek

 • vervolgconsult
  €60
  45 – 60 minuten

Maandelijks vinden de vervolgafspraken plaats. Hierbij bespreken jouw ervaringen met de behandeladviezen uit het eerdere consulten. We bespreken ook de verdere stappen van het behandelplan. Dit behandelplan biedt je stapsgewijze adviezen die persoonlijk zijn afgestemd op jouw klachten. Er is geen standaardoplossing, ieder individu is anders.

Oor-acupunctuur behandelingen kunnen onderdeel zijn van de behandeling. Hierbij wordt doormiddel van prikkels het zelf herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd. Het kan daarmee bijdragen aan ontspanning, pijn reductie of klachten vermindering. Bij deze behandeling worden niet altijd alleen maar naalden gebruikt maar kan ook gebruik worden gemaakt van magneetjes of massage van de punten.

Vervolgconsult

 • Oor acupunctuur
  €35,00
  25 minuten

Ooracupunctuur kan worden ingezet voor een breed scala aan klachten en is bijzonder effectief gebleken bij het reduceren van pijn of het verminderen van klachten. Meer informatie

Oor acupunctuur

 • Vergoedingen

Tarieven zijn exclusief eventueel benodigde supplementen.
Genoemde tarieven zijn inclusief 21% BTW.
Wil je weten of deze behandeling voor vergoeding in aanmerking komt? Klik hier.

Vergoedingen

Schijf je in voor de nieuwsbrief!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang leuke tips en weetjes voor een fit en fantastisch leven.
Dit e-mail adres zal alleen gebruikt worden door fit en fantastisch.
Facebook
LinkedIn
Instagram