NEI

Een methode om het onderbewuste bewust te maken zodat jij belemmerende emoties, overtuigingen of gevoelens los kan laten.

 

Over NEI

Veel van wat wij hebben ervaren zijn we vergeten of hebben we verdrongen. Deze emoties of gebeurtenissen zijn opgeslagen in ons onderbewuste als onverwerkte emoties. Zo ontstaat er een disbalans wat kan leiden tot minder goed functioneren, waaruit fysieke en emotionele klachten kunnen ontstaan. Door het opsporen van de oorzaak en motivatie van deze klachten, en het loslaten van blokkades en belemmerende overtuigingen kan de balans weer hersteld worden. Hierdoor ontstaat plek voor genezing. Dit wordt gedaan door een techniek waarbij de linker- en rechterhersenhelft weer met elkaar communiceren.

Naast emoties kunnen er ook andere oorzaken zijn van een klacht, waaronder verkeerde voeding of een vitamine/mineralentekort, belasting van elektronische straling (Mobiel, Computer, Wi-Fi, Hoogspanningskabels), maar ook parasitaire belastingen (schimmels, bacteriën) en bijwerkingen van vaccinaties of medicatie. De kracht van NEI is dat je snel tot de kern van het probleem komt, lange praatsessies en het herbeleven van pijnlijke gebeurtenissen is dan ook niet nodig. Daarom ervaren mensen NEI als een zeer prettige therapievorm. Door deze zachte manier van werken is NEI ook heel geschikt voor kinderen. 

De toepasbaarheid van NEI

NEI kan ingezet worden bij verschillende klachten. Denk hierbij aan:

– Lichamelijke klachten (rugpijn, uitslag, hooikoorts, etc.)
– Emotionele problemen (niet lekker in je vel, ongelukkig, belemmerende emoties, etc.)
– Ontwikkelingsstoornissen (ADHD, autisme, met/zonder etiket, etc.)
– Chronische ziekten (prikkelbare darm, migraine, reuma, diabetes, etc.)
– Ontwikkelingen van allergieën (levensmiddelen, inhalatie, intoleranties of huidklachten)
– Persoonlijke ontwikkeling (je wilt het anders, een check-up, etc.)
– Zwangerschap of kinderwens – Leerproblemen (dyslexie, dyscalculie, etc.)
– Verslavingen (gamen, eten, gokken, etc.)
– Ernstige ziekten (MS, dementie, etc.)

Ook geschikt voor kinderen en

Op naar het zelf herstellend vermogen van jouw lichaam waardoor jij weer vanuit liefde en kracht met jouw fantastische lichaam kunt werken.