Over mij

Sanne van Hezik

Nadat ik er jaren over deed om mezelf weer van energie te voorzien en een klachtenvrij leven had dacht ik
“Dit kan ook anders”.

Persoonlijk

Ik ben Sanne van Hezik, een gezonde jonge vrouw en moeder. Ik ben getrouwd met Sander en samen hebben we 2 jonge vrolijke meiden en 1 zoontje. Ik combineer mijn eigen bedrijf met het moederschap en geniet met volle teugen van dit lekker drukke en levendige gezin.

gezin

Ervaring

Na een leven met up’s en downs en een dossier van 10 jaar van de gynacoloog, omdat daar mijn zwakke plek zat, als gevolg van een energietekort besloot ik na mijn 1e zwangerschap dat het roer om moest. Ik was moe, had vaak hoofdpijn en niet de energie die ik als jonge moeder zou willen hebben. Ik begon met het aanpassen van mijn voeding, een hele zoektocht kan ik je vertellen en ik kwam weer meer in beweging, ging ander werk doen en koos vaker voor mezelf, iets waarvan ik trouwens dacht dat ik dat al deed. Nu doe ik naast mijn gezin met 3 jonge kinderen, het houdhouden, mijn praktijk ook nog een opleiding. En als ik een keertje moe ben, pak ik gewoon de rust die ik nodig heb.

Wat je moet weten

Mensen noemen mij een echte doorzetter, resultaat behalen met mijn klanten vind ik erg belangrijk en ik doe wat daarvoor nodig is. Ook ben ik een tikje chaotisch wat maakt dat ik vaak met meer dan een oplossing of antwoord kom waardoor ik altijd een passend plan kan schrijven. Mijn enthousiasme en energie werken aanstekelijk en mijn praktische insteek maakt dat ik niet snel in medische termen verval waardoor ik mij makkelijk uit. Eerlijk en oprechtheid vind ik erg belangrijk wat maakt dat ik zeg waar het op staat maar mijn hart zit wel op de goede plaats.

Werkwijze en tarieven

Wist je dat

Ik gek ben op chocolade, een nachtkastje vol met boeken heb die ik ooit nog wil lezen.
Mijn huis altijd een chaos is en ik mijn teksten eerst op spelling moet laten controleren.
Ook heb ik geen geduld en koken was vroeger niet mijn hobby.