Sanne van Hezik

Ik help mensen hun hormonale balans weer terug te krijgen. Na het maken van een persoonlijk stappenplan gaan we aan de slag, op naar jouw Fit en fantastische leven.

Persoonlijk

Ik ben Sanne van Hezik, een gezonde jonge vrouw en moeder. Ik ben getrouwd met Sander en samen hebben we 2 jonge vrolijke meiden en een 1 zoontje. Ik combineer mijn eigen bedrijf met het moederschap en geniet met volle teugen van dit lekker drukke en levendige gezin.

gezin

Ervaring

Toen ik tijdens mijn 1e zwangerschap 9 maanden lang heel ziek ben geweest, erg vermoeid, altijd misselijk, hoofdpijn en een zware bekkeninstabiliteit erbij kreeg was het wel klaar voor mij, zeker toen veel klachten na de zwangerschap aanhielden. Ik moest iets gaan veranderen. Omdat ik doordat ik niet veel kon vaak op bed lag en mijn dochter als een roosje sliep had ik de tijd om mij in voeding te verdiepen. Ik begon mijn 1e opleiding tot natuurvoedingsadviseur. Deze heb ik inmiddels met succes afgerond.

Opleiding

Maar ik wilde het niet laten bij natuurvoedingsadviseur alleen. Ik heb een dossier van zo’n 10 jaar van de gynacoloog met allemaal vervelende vage klachten en besloot me verder te gaan verdiepen in hormonen. Inmiddels mag ik mezelf hormoontherapeut noemen en heb ik van mijn ervaringen mijn werk gemaakt. Wil je meer weten over mijn achtergrond, klik dan op curriculum vitae.

Mijn werkwijze

In een eerste kennismakingsgesprek leer ik jou beter kennen en jij mij. Verzamel ik zo veel mogelijk informatie over jouw situatie nu en in het verleden om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van jouw situatie. Tijdens de volgende afspraak bespreek ik mijn bevindingen en stellen we samen een stappenplan op.

Schijf je in voor de nieuwsbrief!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang leuke tips en weetjes voor een fit en fantastisch leven.
Dit e-mail adres zal alleen gebruikt worden door fit en fantastisch.
Facebook
LinkedIn
Instagram