Sanne van Hezik

Ik help jou inzicht te krijgen in je gezondheid en bied je stapsgewijs adviezen aan zodat jij je weer Fit en Fantastisch kunt voelen!

Persoonlijk

Ik ben Sanne van Hezik, een gezonde jonge vrouw en moeder. Ik ben getrouwd met Sander en samen hebben we 2 jonge vrolijke meiden en 1 zoontje. Ik combineer mijn eigen bedrijf met het moederschap en geniet met volle teugen van dit lekker drukke en levendige gezin.

gezin

Ervaring

Door mijn eigen gezondheid ben ik in contact gekomen met natuurgeneeskundige behandelingen. Daar mijn klachten nogal complex leken ben ik opleidingen gaan doen om de ware aard van mijn klachten te achterhalen. Iedereen zou meer inzicht in zijn/haar gezondheid moeten kunnen krijgen vandaar dat ik een studie heb gevolgd en vervolgens mijn praktijk ben gestart om jou inzicht te geven in jouw gezondheid en je een passend plan te kunnen aanbieden.

Opleiding

Inmiddels heb ik meerdere opleidingen afgerond en ben ik nog bezig met mijn opleiding tot orthomoleculair therapeut. Dit allemaal om jou beter te kunnen helpen en te kunnen kijken vanuit een bredere visie. Wil je meer weten over mijn achtergrond, klik dan op curriculum vitae.

Mijn werkwijze

Tijdens de intake brengen we je gezondheid in kaart en stel ik samen met jou een behandelplan op gericht op het verbeteren van jouw gezondheid. Tijdens het vervolgconsult evalueren we je doel en bespreken we hoe het gaat met de aanpassingen op het gebied van voeding en leefstijl. Ook passen we je behandelplan aan op de nieuwe situatie en je nieuwe doel.

Schijf je in voor de nieuwsbrief!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang leuke tips en weetjes voor een fit en fantastisch leven.
Dit e-mail adres zal alleen gebruikt worden door fit en fantastisch.
Facebook
LinkedIn
Instagram