Wat? Ik stress? Wel nee joh

Wat? “Ik stress? Wel nee joh”..

Veel mensen in mijn praktijk kampen met stress gerelateerde klachten zoals: hoofdpijn, vermoeidheid, piekeren, hormonale disbalans en denk aan menstruatieklachten of klachten ontstaan na zwangerschap, spijsverteringsklachten zoals prikkelbaar darmsyndroom, maagklachten of ontlastingsproblemen. Op de vraag of ze stress ervaren zegt zeker 95% “ik stress? Wel nee joh”, terwijl ze later in het gesprek toch wel vaak inzien dat ze toch wel onder stress staan. Alleen omdat we het al zo lang ervaren en het bijna zo “hoort” in onze maatschappij zijn we ons er helemaal niet bewust van, maar geloof mij dat het merendeel van onze Nederlandse bevolking in meerdere of mindere maten stress ervaart.
Maar wat is stress dan eigenlijk, wat gebeurt er tijdens stress in je lichaam maar vooral wat kun je er aan doen. Ik neem je de aankomende weken mee in mijn blogs om je er van alles over te vertellen.
En wil jij weten of jouw klachten stress gerelateerd zijn? Maak dan gerust eens een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *