Werkwijze en tarieven

Holistische geneeswijze gericht op de oorzaak van klachten en het aanspreken van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. 

 • Kennismakingsgesprek
  gratis
  15 minuten

Tijdens een kennismakingsgesprek, wat we telefonisch via de mail of live hebben komt jouw probleem of wens boven tafel.

Ik kijk of ik jou kan coachen en jij kijkt of je door mij gecoacht wilt worden.

Hebben wij een match? Dan ontvang je van mij een vragenlijst en plannen wij binnen 2 weken een eerste behandeling.
Voortgang en bijsturing bespreken we in een vervolgbehandeling. Het aantal naar behoefte.

Intakegesprek

 • Nei coaching
  €80
  max 75 minuten

Tijdens een NEI coaching kijken we naar een voor jou actieve klacht of thema. We kijken naar wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft.

Na een sessie heeft je lichaam tijd nodig om weer in balans te komen, ga hierbij uit van een aantal weken. Het aantal sessies dat nodig is verschilt per persoon en klacht, maar ligt gemiddeld tussen de 1 en 3 keer per klacht.

Nei coaching

 • Intakegesprek
  €95
  max 90 minuten

Voorafgaand aan de eerste afspraak vul je het intakeformulier in en een of meerdere vragenlijsten. Daarnaast houd je een voedseldagboek bij van een week. Hierin vermeld je hoeveel en wanneer je eet en drinkt, hoeveel je beweegt en hoe je je daarbij voelt.

Tijdens ons eerste gesprek bespreken we de vragenlijsten, je voedingsgewoonten en brengen we je gezondheid en hulpvraag in kaart. Aan de hand van jouw antwoorden, heb ik een goed inzicht in je klachten zodat ik een behandelplan voor je kan opstellen.

Aanvullend op het intake gesprek is het mogelijk een EMB-bloedtest te laten afnemen. Met deze bloedtest kunnen we mogelijke voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen die ten grondslag liggen aan de klachten inzichtelijk krijgen.

Eventueel overleg ik met je om aanvullend lab-onderzoek te laten doen doormiddel (bloed of urine) testen. Meten is immers weten. Tekorten en hormonale en metabole verstoringen kunnen zo aan het licht komen en kan het advies nog gerichter gegeven worden.

Intakegesprek

 • vervolgconsult
  €65
  max 60 minuten

Maandelijks vinden de vervolgafspraken plaats. Hierbij bespreken jouw ervaringen met de behandeladviezen uit het eerdere consulten. We bespreken ook de verdere stappen van het behandelplan. Dit behandelplan biedt je stapsgewijze adviezen die persoonlijk zijn afgestemd op jouw klachten. Er is geen standaardoplossing, ieder individu is anders.

Oor-acupunctuur behandelingen kunnen onderdeel zijn van de behandeling. Hierbij wordt doormiddel van prikkels het zelf herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd. Het kan daarmee bijdragen aan ontspanning, pijn reductie of klachten vermindering. Bij deze behandeling worden niet altijd alleen maar naalden gebruikt maar kan ook gebruik worden gemaakt van magneetjes of massage van de punten.

Vervolgconsult

 • Oor acupunctuur
  €35,00
  max 25 minuten

Ooracupunctuur kan worden ingezet voor een breed scala aan klachten en is bijzonder effectief gebleken bij het reduceren van pijn of het verminderen van klachten. Meer informatie

Oor acupunctuur