Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact met me op!

Fit en Fantastisch is gevestigd in het Gezondheidscentrum Het Witte Huis in Kerkdriel. De praktijk goed te bereiken per auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

De wachtruimte en de behandelruimte bevinden zich op de eerste verdieping. Mindervalide kunnen hiervoor gebruik maken van de lift.

Praktijkadres

Fit en Fantastisch
Het Witte Huis
Leijensteinstraat 4b
5331 CT Kerkdriel
Telefoon 06-50638240
E-mail: info@fitenfantastisch.nl

Post adres

Sanne van Hezik
Mandenmakersstraat 8
5331 VM Kerkdriel

Overige gegevens

KvK nummer: 66332729
BTW-ID nummer: NL001931677B96
CAT therapeut level 3

Contactformulier

Dit formulier vraagt je om je naam en email adres zodat ik met je kan communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie mijn Privacyverklaring om te zien hoe ik met je gegevens omga.

Wil je een afspraak maken of heb je vragen?

Neem dan gerust telefonisch of via e-mail contact met mij op.
Als je een afspraak hebt ingepland maar je bent verhinderd, dan vind ik het fijn als je dit minimaal 24 uur van tevoren aangeeft. Anders ben ik genoodzaakt de kosten voor het consult in rekening te brengen.
Betaling van een consult vindt altijd plaats na afloop van een afspraak. Pinnen is mogelijk.

Meer weten over vergoeding door zorgverzekeraars? Klik hier.

Vergoeding mogelijk door geaccrediteerde therapie!

Als therapeut ben ik aangesloten bij diverse beroepsverenigingen. Hierdoor voldoe ik aan alle eisen die door zorgverzekeraars worden gesteld. Ik werk met de volgende prestatiecodes: 24000 Orthomoleculair geneeskunde en 24005 Natuurgeneeskunde. Voor meer informatie klik op deze link (http://www.catcomplementair.nl/soorten-therapie/).Dit kan voor jou betekenen dat het consult geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering vergoedt wordt. Ik raad je aan om daarover informatie in te winnen bij jouw verzekering.

“Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/